107,6 FM

Gotuj się na zdrowie

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
Mleczko, mleczusio! Kto nie lubi?

RADIO eM DODANE 07.07.2024

Mleczko, mleczusio! Kto nie lubi?

Burgery nie muszą być złe! Mamy sposób

RADIO eM DODANE 07.07.2024

Burgery nie muszą być złe! Mamy sposób

Kulinarne porady babuni

RADIO eM DODANE 07.07.2024

Kulinarne porady babuni

Chrupiące bułeczki, pulchniutkie bochenki

RADIO eM DODANE 07.07.2024

Chrupiące bułeczki, pulchniutkie bochenki

Czas na majówkę! Co zabrać ze sobą?

RADIO eM DODANE 07.07.2024

Czas na majówkę! Co zabrać ze sobą?

Czosnek nie dla każdego! Dlaczego?

RADIO eM DODANE 07.07.2024

Czosnek nie dla każdego! Dlaczego?

Ona potrafi uwieść! I jest taka słodka

RADIO eM DODANE 15.04.2024

Ona potrafi uwieść! I jest taka słodka

Wielkanocny stół, musi być pięknie

RADIO eM DODANE 03.04.2024

Wielkanocny stół, musi być pięknie

Danie polskie dla obcokrajowca? Mamy pomysły

RADIO eM DODANE 23.03.2024 AKTUALIZACJA 28.03.2024

Danie polskie dla obcokrajowca? Mamy pomysły

Nowalijki? Czas zacząć

RADIO eM DODANE 19.03.2024

Nowalijki? Czas zacząć

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Gotuj się na zdrowie

Gotuj się na zdrowie  

Stawiają na zdrowie, ale ważny jest też smak i wygląd - tak gotują Ania i Agnieszka, które rozgościły się w redakcyjnej Kuchni Katarzyny Widery - Podsiadło. Warto skorzystać z ich podpowiedzi, bo obie mają bardzo duże doświadczenie. Anna Pawelec z Fundacji Jemyeko gotuje dla dzieci w szkołach i przedszkolach, ale również dla seniorów. Prywatnie inspiracji szuka w kuchni hiszpańskiej i jej smaki łączy z polską tradycją. Agnieszka Jasińska to autorka książki Kulinarne Nawigacje - wegetariańska kuchnia domowa i właścicielka marki Kulinarne Nawigacje. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowy kurs kulinarny we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce.