107,6 FM

Gotuj się na zdrowie

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
52 opryski? Mądry wybór należy do Ciebie

RADIO eM DODANE 23.09.2023

52 opryski? Mądry wybór należy do Ciebie

 
Konfitura z oliwek? Mamy najlepszy przepis!

RADIO eM DODANE 16.09.2023 AKTUALIZACJA 06.10.2023

Konfitura z oliwek? Mamy najlepszy przepis!

 
Ogon byka? I to ma być dobre?

RADIO eM DODANE 09.09.2023

Ogon byka? I to ma być dobre?

 
Gorąco? Mamy sposoby na schłodzenie lata

RADIO eM DODANE 23.06.2023 AKTUALIZACJA 25.06.2023

Gorąco? Mamy sposoby na schłodzenie lata

 
Nie do wiary, jak może smakować truskawka. Spróbujcie!

RADIO eM DODANE 17.06.2023 AKTUALIZACJA 19.06.2023

Nie do wiary, jak może smakować truskawka. Spróbujcie!

 
Truskawki z szypułkami, jabłka z pestkami? Tak jeść?

RADIO eM DODANE 10.06.2023 AKTUALIZACJA 11.06.2023

Truskawki z szypułkami, jabłka z pestkami? Tak jeść?

 
Rabarbar to owoc, czy warzywo? Odpowiadamy

RADIO eM DODANE 03.06.2023

Rabarbar to owoc, czy warzywo? Odpowiadamy

 
Złoty interes płynie garściami

RADIO eM DODANE 23.05.2023

Złoty interes płynie garściami

 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Gotuj się na zdrowie

Gotuj się na zdrowie  

Stawiają na zdrowie, ale ważny jest też smak i wygląd - tak gotują Ania i Agnieszka, które rozgościły się w redakcyjnej Kuchni Katarzyny Widery - Podsiadło. Warto skorzystać z ich podpowiedzi, bo obie mają bardzo duże doświadczenie. Anna Pawelec z Fundacji Jemyeko gotuje dla dzieci w szkołach i przedszkolach, ale również dla seniorów. Prywatnie inspiracji szuka w kuchni hiszpańskiej i jej smaki łączy z polską tradycją. Agnieszka Jasińska to autorka książki Kulinarne Nawigacje - wegetariańska kuchnia domowa i właścicielka marki Kulinarne Nawigacje. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowy kurs kulinarny we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce.