107,6 FM

Gotuj się na zdrowie

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Dla zdrowia, dla oczu: Marchewka

RADIO eM DODANE 05.04.2025

Dla zdrowia, dla oczu: Marchewka

Gotujemy z resztek, będzie smacznie

RADIO eM DODANE 29.03.2025

Gotujemy z resztek, będzie smacznie

Lejemy wodę! Na wiosnę

RADIO eM DODANE 22.03.2025

Lejemy wodę! Na wiosnę

Piekarze i Cukiernicy! Niech nam żyją!

RADIO eM DODANE 15.03.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Piekarze i Cukiernicy! Niech nam żyją!

Dzień kobiet, ale ugotować trzeba

RADIO eM DODANE 08.03.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Dzień kobiet, ale ugotować trzeba

Światowy Dzień Pieroga! Lubicie?

RADIO eM DODANE 01.03.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Światowy Dzień Pieroga! Lubicie?

Tłusty czwartek, a co w Austrii?

RADIO eM DODANE 22.02.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Tłusty czwartek, a co w Austrii?

Szybko, smacznie i dla dwojga

RADIO eM DODANE 15.02.2025 AKTUALIZACJA 15.03.2025

Szybko, smacznie i dla dwojga

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Gotuj się na zdrowie

Gotuj się na zdrowie  

Stawiają na zdrowie, ale ważny jest też smak i wygląd - tak gotują Ania i Agnieszka, które rozgościły się w redakcyjnej Kuchni Katarzyny Widery - Podsiadło. Warto skorzystać z ich podpowiedzi, bo obie mają bardzo duże doświadczenie. Anna Pawelec z Fundacji Jemyeko gotuje dla dzieci w szkołach i przedszkolach, ale również dla seniorów. Prywatnie inspiracji szuka w kuchni hiszpańskiej i jej smaki łączy z polską tradycją. Agnieszka Jasińska to autorka książki Kulinarne Nawigacje - wegetariańska kuchnia domowa i właścicielka marki Kulinarne Nawigacje. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowy kurs kulinarny we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce.