Tak, naprawdę można jeść słodycze i cieszyć się tym, że się je zdrowo. O "Zdrowych łakociach", książce napisanej przez Jolantę Naklicką-Kleser rozmawiam z samą autorką. Oczywiście mnóstwo przepisów z książki!
Wykwintna, ekskluzywna, niełatwa w przygotowaniu o wyjątkowym smaku - taka jest kuchnia francuska.
Jest smaczna, stosunkowo prosta i bardzo zdrowa. I tyle powinno wystarczyć, by zechcieć zaczerpnąć z jej inspiracji.
Niby Europejska, ale z wpływami z różnych stron świata.
Zdrowa, smaczna, coraz chętniej z niej korzystamy. Kuchnia tajska zachwyca smakiem.
Kiszone cytryny, kuskus, tadżin i wiele kolorowych przypraw - Kuchnia marokańska.
Tych zapachów, barw i smaków nie można zapomnieć. Kuchnia indyjska cieszy się uznaniem na całym świecie.
Bo Hiszpanie uwielbiają słodycze, ale nie tylko. Zajadają się też np. paellą.
Kuchnia włoska: zdrowa, smaczna, aromatyczna. Pizza, pasty, deser - któż z nas ich nie lubi.
4000 tysiące lat tradycji kulinarnej. Kuchnia grecka smaczna i zdrowa.
redakcja@radioem.pl
tel. 32/ 608-80-40
sekretariat@radioem.pl
tel. 32/ 251 18 07