23.02.2019 | Podróże z przerwą na "kosztpróbę"

Brak komentarzy: 0

Barbara Hobzda

publikacja 25.02.2019 11:16

Razem z Adamem Borowiczem, autorem popularnego vloga kulinarnego i programu telewizyjnego "To je Borowicz. Podróże ze smakiem" odkrywamy świat od kuchni. Uwaga! Nie słuchajcie głodni!

My i Adam Borowicz przed "kosztpróbą":)

My i Adam Borowicz przed "kosztpróbą":)

Z rudzkiego Orzegowa do Szkocji i o tym ile nasz gość zwiedził restauracji w nowym kraju:

Co je Borowicz? I o podniebieniu Szkotów:

Wpływy kultur na kuchnię szkocką:

Coś na deser. I coś dla wegetarian. Także o tym, który region Szkocji jest najciekawszy:

O szkockich wyspach i innych krajobrazach oraz o tym czy Szkoci są skąpi:

Jak smakuje bułka z chipsami  i kiedy najlepiej przyjechać, żeby świętować ze Szkotami...?

 

 

Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona
oceń artykuł Pobieranie..

Radio eM

redakcja@radioem.pl
tel. 32/ 608-80-40
sekretariat@radioem.pl
tel. 32/ 251 18 07

WERSJA DESKTOP
Copyright © Instytut Gość Media. Wszelkie prawa zastrzeżone.