publikacja 25.11.2021 10:36
Od 31 lat jakość oraz lokalne pochodzenie składników, których używa Piekarnia „Kłos” do wyrobu swoich produktów są najważniejsze i stanowią fundament sukcesu.
24.11.2021 | Mariusz Kurzyca (Kłos Sp. z o.o.): W kwestii jakości – nie ma miejsca na kompromisy
Radio eM
Rozwój firmy to również zasługa pracowników – bez nich to przedsięwzięcie by się nie udało. Istotne jest też miejsce – w Piekarniach „Kłos” klient powinien czuć się jak gość. O sposobie na unikalne produkty, Piotr Pinoczek rozmawia z Mariuszem Kurzycą – Dyrektorem Zarządzającym firmy „Kłos” Sp. z o.o.
Partner projektu
redakcja@radioem.pl
tel. 32/ 608-80-40
sekretariat@radioem.pl
tel. 32/ 251 18 07
24.11.2021 | Mariusz Kurzyca (Kłos Sp. z o.o.): W kwestii jakości – nie ma miejsca na kompromisy